Bursa Stick Şeker

Bursa Stick Şeker, Baskılı Stick Şeker

Restoran ve kafeler başta olmak üzere birçok farklı sektörde içecek olarak ikram edilen çayların yanında farklı ambalajlarda şekerler sunulmaktadır. Tek kullanımlık ölçülerde hazırlanan paket şekerler küp şeker halinde olabilirken son dönemlerin en yaygın tercih olarak Stick şeker halinde tercih edilmektedir. Stick şekerler toz şekerin tek kullanımlık şekilde farklı gramajlarda ambalajlanması ile hazırlanmaktadır. Küp şekere oranla kullanımı çok daha yaygındır. Farklı gramajlarda üretilen bu ürünler aynı zamanda firma ve markaların adına baskılı olarak hazırlanmaktadır. Bursa'da faaliyet gösteren Erde Pack firması Bursa Stick şeker alanında yüksek üretim ve satış kapasitesi ile Bursa bölgesinin en seçkin mekanlarına Stick şeker tedariki sağlamaktadır.

Neden Stick Şeker Kullanmalıyım?

Cafe ve restoranlar ile birlikte yoğun müşteri ziyareti bulunan kurumsal firmalar ikram etmiş oldukları sıcak içeceklerin yanında kendi markaları ile hazırlanmış olan baskılı stick şeker çeşitlerini kullanmaktadır.  Stick şeker kullanımının sağlamış olduğu bazı avantajlar bulunmaktadır. Şöyle ki;
  • Stick şekerler tek kullanımlık toz şeker paketleridir. Şeker kullanımının oldukça azaldığı son dönemlerde kullanmak istediği şeker miktarını kendisi ayarlamak isteyen kişi sayısı hayli fazladır. Dolayısıyla stick şekerler her ne kadar tek kullanımlık olarak farklı gramajlarda hazırlanıyor olsa da taneli yapısı sayesinde istenilen şeker düzeyinin ayarlanması çok daha kolay olmaktadır.
  • Bursa stick şekerler küp şekere nazaran daha az yer tutmaktadır. İnce çubuk şeklinde paketlenen Stick şekerler koyuldukları şekerliklerin içerisinde düzenli ve muntazam durmaktadır.
  • Bursa stick şekerler ince ve uzun ambalajlara sahiptir.  Bu ambalajların sahip olduğu yüzey alanı marka reklamının en iyi şekilde görülebilmesi için oldukça idealdir. Özellikle baskılı olarak hazırlanan stick şekerler firma adına özel olarak yapılan tasarım baskılar ile marka vurgusunu kusursuz bir şekilde sağlamaktadır.

Baskılı Stick Şeker Üretimi

Firmalarında Stick şeker kullanmayı tercih eden tüm işletmeler bu ürünleri kendi isimlerine özel olarak tercih etmektedir. Bursa baskılı Stick şeker olarak bilinen bu ürünler firma ve marka adına basılmış olan özel ambalajlara dolum yapılarak hazırlanmaktadır. Bursa Baskılı Stick şeker üretiminde öncelikli olarak ambalajların baskı aşaması tamamlanmaktadır. Baskı süreci stick şeker kalitesi içerisinde değerlendirmeye alınan bir noktadır. Net ve doğru baskılara sahip olan stick şekerler kaliteli ürün grupları arasında yer almaktadır. Stick şeker ambalaj baskılarında firmaların marka ve logosuna özel klişeler yapılmaktadır. Marka ve logonuzda bulunan renk sayısına göre sizin adınıza özel klişeler hazırlanmakta ve bu klişeler ile istediğiniz renklerde baskı çalışmaları yapılmaktadır. Firma adına özel olarak basılan ambalajlar daha sonra Stick şeker makinalarında üretilmek üzere kullanılmaktadır. Bursa Baskılı Stick şeker alanında şeker pancarı ile hazırlanan ve yüksek baskı kalitesi ile sunulan stick şekerler için Erde Pack firması hizmet vermektedir.  

Çay bahçeleri, kafe, restoran, otel, fabrikalar, kurum ve kuruluşlarda kullanılmaktadır. Kullanımı kolay ve hijyenik açıdan daha sağlıklı olmaktadır. Kişi veya firmaya özel baskılarla ve istenilen gramajlar üretilmektedir. Beyaz ve esmer şeker olarak kuşe/kraft kağıtlar ile paketlenmektedir.

Özel tesislerimizde sağlık bakanlığı kontrolü altında hazırlanan stick şeker çeşitleri, tam istediğiniz görsel altında üretimden geçmektedir. Tamamen steril, hijyenik ve sağlıklı bir ortam içerisinde özel üretim hattıyla başlayarak sizlere kadar ulaştırmaktayız.

Stik şeker ambalajlamada, Erdepack olarak daima en iyi ve uygun fiyat seçenekleri ile doğru yapıda ambalaj kullanmaktadır. Ambalajlama işlemi ve ambalaj yapıları kimyasal olarak herhangi bir içerik barındırmadan, tüm doğal yapıya dikkat edilerek sunulmaktadır. Erdepack olarak, ürün ambalajlamada istediğiniz kâğıt seçeneği ile uygun fiyatlı ambalajlama sunmaktayız.

  • Kağıt Grubu: KUŞE – KRAFT
  • Gramajlar: 2 gr. – 3 gr. - 4 gr. ya da istediğiniz ara gramajlar. (Ürün boyları kullanılan gramajlara göre uyumludur.)
  • Şeker : Beyaz Toz Şeker – Esmer Toz Şeker
Ürün Gruplarımız
Hemen Teklif Al
ÜST
Whatsapp Hattı
Telefon Hattı